Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Individuele dagtochten

Elk jaar stellen wij een dagtochtenprogramma samen, speciaal voor mensen die er graag op uit gaan. Wij zijn er naar onze mening in geslaagd een zeer gevarieerd programma samen te stellen met zeer leuke (verrassings-)tochten en voor ieder wat wils! Wij houden er altijd rekening mee, dat deze doelgroep slecht(er) ter been is. Mocht er wel gelopen worden, is dit vermeld. 

In samenwerking met Boom uitgevers Nieuwsmedia zijn er ook speciale Boomlezersreizen. Dit ziet u voor de naam van de dagtocht staan.

Bij ons is er geen vast opstapschema. Wij passen onze opstaproute aan aan de deelnemers. U wilt toch graag zo dicht mogelijk bij huis opstappen? Wij streven er naar om uw opstap in uw woonplaats te plannen, en mocht dit niet lukken zoeken wij de dichtstbijzijnde oplossing voor u. Een dagtocht is bij ons ook echt een hele dag uit! 

Helaas kan het  voorkomen dat er onvoldoende deelname is voor een dagtocht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, om samen te kijken of wij u een alternatief kunnen bieden.

Wij hopen dat u een paar leuke dagtochten zult vinden, en verwelkomen u graag in één van onze touringcars.


Naar het programma